Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

https://www.vegascosmeticsenproducten.nl/

Parfum hoeft niet duur te zijn. Wat veel consumenten niet weten, is dat geuren niet beschermd zijn en vrij verkocht mogen worden. Alleen de respectievelijke merken zijn beschermd, daarom zijn directe merkvergelijkingen ook verboden.
Sinds 2003 biedt Vegas Cosmetics hoogwaardige parfums aan als eigen merk voor een redelijke prijs. Vegas Cosmetics maakt geen gebruik van dure reclame, dure naamgeving of dure verpakkingen. Het enige waar ze niet op beknibbelen, is kwaliteit, want uiteindelijk is het de inhoud die telt, zoals tienduizenden tevreden vaste klanten kunnen bevestigen.

Vegas parfums zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende geuren voor hem en haar. Om ze te onderscheiden, hebben Vegas parfums slechts één nummer, dat kan worden gebruikt om ze te bestellen. Elke geur wordt aangeboden als een Eau de Parfum (EdP) met tot 24% geuroliegehalte in de 100ml verstuiverfles.

Prijs: 100ml fles 33 euro vegascosmetics.

Vegas-parfums in meer dan 60 geuren
Veganistische intense geuren met tot wel 24% geuroliegehalte
100ml Eau de Parfum slechts 33 euro

webshop sale op de shop https://www.vegascosmeticsenproducten.nl/

Website:
https://www.vegascosmeticsenproducten.nl/
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 28,00
Datum:16-10-2024
Gezien:324
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:12-10-2024
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact