Donatie voor Snuffelbeurs

Snuffelbeurs is opgezet door enthousiaste Scheveningers die graag iets voor een ander over hebben, zoals u ook kunt zien op de website alles over Scheveningen waar honderden vrijwilligers iedere dag klaar staan om de juiste informatie van en over Scheveningen weer te geven.

Snuffelbeurs heeft jarenlang goed gefunctioneerd maar moest toch vernieuwd worden omdat de gebruiker nu eenmaal meer gebruikersgemak eist. Ook de functionaliteit moest verbeterd worden . Helaas moest ook de beveiliging een tandje hoger gezet worden en dat komt helaas weer ten nadelen voor het gebruikers gemak. Maar helaas na vele waarschuwingen bleven de mensen toch medicijnen kopen van oplichters die ze nooit leverden. Door de beveiliging omhoog te schroeven hopen wij in te kunnen grijpen waar nodig is.

Snuffelbeurs was gratis en zal voorlopig gratis blijven. Ook zijn uw gegevens bij ons veilig, die worden niet aan derden verstrekt. Ook uw wachtwoord is bij ons versleuteld opgeslagen.

Persoonlijk heb ik een hekel aan allerlei knipperende banners die geld moeten opleveren, zodat u dat dan ook maar op één pagina tegenkomt en daar blijft voorlopig bij. Daarom vragen wij een kleine donatie als u profijt heeft gehad voor onze diensten.

Een klein bedrag natuurlijk.

Met vriendelijke groet,

De webmaster.

Onze rekening is
IBAN NL69 INGB 0009 2358 94 t.n.v JOLY Design te Den Haag.
Heel hartelijk bedankt alvast.

© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact