Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Buitenschilderwerk - Schildersbedrijf Den Haag

Bij Parkstaete weten we hoe belangrijk goed onderhoud van het schilderwerk op uw woning of bedrijfspand is. Niet alleen ziet een mooi geschilderd pand er net uit; ook om de waarde ervan te behouden is het belangrijk.

Voor uw woning in Den Haag kunnen wij een meerjarenplanning verzorgen. Hiermee wordt uw woning periodiek gecontroleerd en onderhouden. Onze schilder kijkt verder dan alleen het schilderwerk; ook de kwaliteit van houtwerk, lood en metselwerk houden wij in de gaten. U kunt er dan op vertrouwen dat wij als uw schildersbedrijf er voor zorgen dat het schilderwerk en alles daaromheen, altijd in goede staat is!

Bezoek https://www.parkstaeteschilderwerken.nl/schildersbedrijf-den-haag voor meer informatie en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.


Website:
Schildersbedrijf Den Haag
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:15-06-2024
Gezien:522
Naam:Parkstaete Schilderwerken
Telefoon:0703387440
Woonplaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:19-08-2023
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact