Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

www.parfum-hanneke.nl

De drie Vegas Vital Aloe Drinks worden van puur biologisch in Spanje geteelde Aloe planten van het soort Barbadensis Miller, met behulp van een gepatenteerd productieproces verkregen en eveneens in Spanje geproduceerd. Het hiervoor verantwoordelijke ministerie van landbouw garandeert zelfs de oorsprong en de controle van de biologische teelt op onze Aloe Drink Natural, met een zegel van kwaliteit.

https://vegascosmetics.pt/Products/Details/AloeDrinkGraviolaPack6

In tegenstelling tot conventionele Aloë sap op poeder basis, is ons product 100% vers geperst. Ze is gewaarborgd door biologische- gecertifceerde teelt, het behoedzame oogsten, evenals de snelle verwerking binnen 24 uur, en bevatten onze Aloe Drinks een zeer hoog Acemanan gehalte. Wij garanderen u ook dat zij alle Aloinvrij zijn.

EXCLUSIEVE EUROPESE TEELT EN VERWERKING MET EU CERTIFICERING
VRIJ VAN KLEURSTOFFEN, CONSERVERINGSMIDDELEN EN ALOÏNE
ECOLOGISCH EN BIOLOGISCH GETEELD, GECERTIFICEERD MET HET BIO ZEGEL
Gluten Free
Vegan

link kopiert u plakt u vervolgens bovenin de startpagina en u kunt bestelling doen meteen bij Vegas.

Website:
www.parfum-hanneke.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 163,00
Datum:19-02-2024
Gezien:983
Naam:Hanneke
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact