Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

www.parfum-hanneke.nl

www.parfum-hanneke.nl u kunt ook dmv de linken die op onze shop vermeld staan bij oriflame zelf betalen dmv ideal!
dhl verzending betaling dmv tikkie of overschrijving en bedankt namens Parfum Hanneke.

Een krachtig vrouwelijke, houtig fruitige geur met onweerstaanbaar sappige noten, stralende bloemen en een intense diepte, om de godin in jou te benadrukken.Ontwikkeld rondom een exclusief granaatappelakkoord, symbool van beauty en krachtEau de Parfum om de kracht van je vrouwelijkheid te onthullenGeïnspireerd door Venus, godin van liefde & schoonheid

Omschrijving
Onthul de absolute kracht van je vrouwelijkheid met Possess Absolute, een geur die is geïnspireerd door Venus, de godin van liefde en schoonheid.

De krachtige, vrouwelijke geur is gemaakt rondom een exclusief granaatappelakkoord, en roept een onweerstaanbare verleiding op met rijke, sappige facetten die worden gecontrasteerd door een intens houtige diepte. De aantrekkelijke geur hypnotiseert, en bezit een kracht die je meeneemt naar een ander rijk.

Gehuld in de iconische Possess-flacon, met een nieuw vrouwelijk design. Adembenemend mooi met een betoverend aura, en een ode aan jouw innerlijke godin.

Website:
www.parfum-hanneke.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 37,50
Datum:12-02-2024
Gezien:687
Naam:Hanneke
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact