Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

EFT Methode - Hechte Relaties

Jullie relatie redden met de EFT Methode!
Tijdens onze relatietherapiesessies ontrafel ik met jullie het interactiepatroon dat jullie samen hebben ontwikkeld. Als jullie EFT therapeut kies ik geen partij en spreek ik geen oordeel uit over jullie doen en laten. Samen gaan we juist op zoek naar de oorzaak van jullie interactiepatroon en begeleid ik jullie zodat jullie kunnen inzien hoe pijnlijk je gedrag is voor de ander. De oorzaken van het interactiepatroon bestaan meestal uit onvervulde behoeften in de relatie waardoor jullie je bijvoorbeeld gekwetst, verraden of verlaten kunnen voelen.

Als jullie je negatieve interactiepatroon hebben doorgrond, help ik jullie bij het ontwikkelen van een positief interactiepatroon waarbij jullie met elkaar in gesprek kunnen over jullie behoeften in de relatie en wat jullie daaraan kunnen doen. Elkaar oprecht liefhebben is een vaardigheid die iedereen kan leren!

Website:
EFT Methode
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:11-10-2023
Gezien:601
Naam:HechteRelaties
Telefoon:06 107 280 14
Woonplaats:Zoetermeer
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:25-01-2021
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact