Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Minotti designmeubelen kopen

Minotti: luxueus top design.

Ontspannen achteroverleunen in een Minotti design fauteuil. In alle rust genieten van sobere cellosonates van Bach; een goed glas onder handbereik. De bronzen sculptuur op het terras van het penthouse vangt nog net het laatste zonlicht.

De design meubelen van dit Italiaanse merk, leverancier van topdesign meubelen van Italiaans fabrikaat, creƫren de perfecte woon- en leefambiance voor de levensgenieter die hoge eisen stelt aan zijn interieurinrichting. Het merk is qua kleurenpalet weliswaar sober, ietwat retro, maar verleent een interieur toch alle glamour. Minotti design meubelen herkent u aan hun tijdloze allure, het onmiskenbaar strakke, eigentijdse design en de perfecte kwaliteit van de toegepaste materialen. De meubelen zijn onweerstaanbaar mooi vormgegeven en passen perfect in uw design interieur.

Van der Donk Interieuradvies laat u graag kennismaken met de design meubelen van de Italiaanse hofleverancier aan ons bedrijf, een van de top 15 design merken van Van der Donk. Minotti verrijkt uw leefwereld. Het design label staat bij ons op een vooraanstaande plek in de showroom, omdat wij vinden dat dit merk een van de mooiste en meest toonaangevende uit de branche is.

Website:
Designmeubels.nl Minotti
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:19-04-2023
Gezien:1335
Naam:Koen van der Donk
Telefoon:
Woonplaats:Gorinchem
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:31-05-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact