Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Tricopigmentatie Behandeling bij MHP kliniek

Heb je eerder een haartransplantatie ondergaan en vind je dat de FUT littekens teveel aanwezig zijn? Dan kun je met behulp van een tricopigmentatie behandeling de littekens uitstekend laten verhullen. Het resultaat is natuurlijk en bovendien vallen littekens niet langer op.

Micro haar pigmentatie wordt ook wel tricopigmentatie of micro hair pigmentation genoemd. Drie benamingen voor een unieke behandeling die ervoor zorgt dat je haar optisch vermeerderd. Door gebruik te maken van biologische pigmenten wordt het haarstoppel effect gecreƫerd. Dit resulteert in een goed ogende shaven look en kale plekken vallen niet langer op.

Voor meer informatie over Tricopigmentatie: https://www.mhpkliniek.nl/tricopigmentatie/


Website:
Tricopigmentatie Behandeling
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:05-08-2022
Gezien:710
Naam:1
Telefoon:+31648563069
Woonplaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:24-10-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact