Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Borstvergroting Turkije

Een borstvergroting is samen met de neuscorrectie één van de meest uitgevoerde operaties in de Esteworld Kliniek. Met een borstvergroting kan de chirurg de vorm en cupmaat aanpassen. Kleine of slappe borsten kunnen aanleiding geven tot minder zelfvertrouwen. Wij merken dat cliënten die een borstvergroting willen ondergaan al vaak jaren lange onzekerheid ervaren.

Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in lichaamscorrecties.

Voor meer informatie over Borstvergroting Turkije : https://www.plastischechirurgie-turkije.nl/borstvergroting-turkije


Website:
Borstvergroting Turkije
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:16-07-2022
Gezien:1068
Naam:Plastische Chirurgie
Telefoon:0302271761
Woonplaats:IJsselstein
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:09-12-2021
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact