Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

wordt vip klant bij fm en shop met hoge kortingen

U typt FM Parfum Hanneke in op de startpagina en u komt uit op onze shop. Wilt u genieten van 30 - 50 % korting op alle producten van Federico Mahora. Registreer dan nu gratis en wordt VIP KLANT bij FM. U krijgt hiermee een account bij FM-world en kunt u voor de rest van uw leven profiteren van alle voordelen meld u zich dan aan !!!
Heeft u de producten van de FM Group NEDERLAND al gebruikt?
Dan heeft u zeker gemerkt dat de kwaliteit van onze producten beslist niet onder doet voor de kwaliteit die u aantreft bij soortgelijke producten in de (veel duurdere) winkelketens. Er is maar één groot verschil: de prijs.
Maar stel nu eens dat u ook nog eens tot 30% extra korting kunt shoppen op de FM Webshop GROUP NEDERLAND.
Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een inschrijving als lid van de FM Group. Deze inschrijving kost u helemaal NIETS!
Makkelijk online aanmelden vul uw gegevens in.
Vul dan bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in : 197614293 dan bent u al Vip member klant bij FM GROUP Nederland. U kunt dan zelf met korting gaan shoppen op de FM shop GROUP NEDERLAND.
Geen kleine lettertjes of maandelijkse/jaarlijkse kosten.
Nadat u geregistreerd bent als Vip member klant, zult u vervolgens uw log-in en wachtwoord ontvangen op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Uw persoonlijke log-in en wachtwoord zijn vereist om bestellingen te kunnen plaatsen in de FM GROUP Nederland Shop. Zo krijgt u toegang tot onze partnerszone FM GROUP NEDERLAND.
Verzendkosten zijn €6,95, €4,95 of gratis (ligt aan het bestelbedrag).
Veilig betalen met iDeal & snelle levertijd door FM World Nederland.
De producten besteld u dan altijd zelf bij de FM leverancier GROUP NEDERLAND.

Website:
www.parfum-hanneke.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 16,00
Datum:27-03-2022
Gezien:1110
Naam:1
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact