Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Liposculptuur of Liposuctie behandeling?

Liposculptuur is een moderne en verfijnde vorm van liposuctie en dé oplossing voor storende, plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld de buik of benen. Als voeding en beweging niet helpen, dan is liposculptuur de oplossing met blijvend resultaat.

Voorafgaand aan de liposculptuur bespreekt u uitgebreid met uw behandelend specialist chirurg de behandeling en welke resultaten u kunt verwachten. U krijgt uitleg over de technieken en de mogelijke risico's en complicaties.

Overweegt u een liposculptuur of liposuctiebehandeling? Graag nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op onze locatie in Weert.

Meer info over Liposuctie/Liposculptuur: https://www.acuramedischcentrum.nl/liposculptuur/


Website:
Liposculptuur of Liposuctie behandeling?
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:05-11-2021
Gezien:920
Naam:MSc. E.J.J. van Wooning & M.E. van Pel
Telefoon:0495547848
Woonplaats:Weert
Provincie:Limburg
Actief vanaf:08-11-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact