Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie aan het bovenooglid is een relatief kleine ingreep waarbij wij uw hangende oogleden corrigeren. Je klachten of je vermoeide blik zullen hierdoor snel verdwijnen.

Verzakkende bovenoogleden zijn vaak de oorzaak van druk op de ogen, hoofdpijn of zelfs een belemmering van uw gezichtsveld. Daarnaast zie je er moe uit, terwijl je je niet zo voelt. Ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde behandelingen in Acura Medical Center. U bent bij ons in goede handen.

Meer info over Ooglidcorrectie: https://www.acuramedischcentrum.nl/ooglidcorrectie/


Website:
Ooglidcorrectie bij Acura Medisch Centrum
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:12-08-2021
Gezien:1087
Naam:MSc. E.J.J. van Wooning & M.E. van Pel
Telefoon:0495547848
Woonplaats:Weert
Provincie:Limburg
Actief vanaf:08-11-2019
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact