Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Te Koop Het Boek Internet voor Senioren van Jeroen

Te Koop Het Boek Internet voor Senioren van Jeroen Teelen T.e.a.b.

Dit boek is voor iedereen die op latere leeftijd het internet wil gaan ontdekken. E-mailen zoeken, surfen en chatten; met dit boek leert u in uw eigen tempo en stap voor stap de mogelijkheden van internet kennen. Elk hoofdstuk bevat duidelijke uitleg die ondersteund wordt met veel afbeeldingen. Door de praktische aanpak, zonder overbodige technische informatie, bent u in korte tijd in staat om zelf uw eigen weg te vinden op internet en kijkt u elke dag even in uw elektronische brievenbus of er nog nieuwe mail is binnengekomen. Met behulp van dit boek leert u werkelijk gebruikmaken en genieten van de mogelijkheden van internet.

U leert van dit boek;

verbinding maken met internet,

zoeken naar informatie op internet,

E-mail ontvangen en versturen

spelletjes op internet

veilig gebruikmaken van internet en e-mail.

Wat is de kracht van dit boek?

U leert in uw eigen tempo, stap voor stap

U maakt kennis met plaatsen op internet die zich richten op de oudere computergebruiker.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met oefeningen en een handige samenvatting.

Recensie(s)

Dit boek is gebaseerd op Windows XP met Internet Explorer 6 en Outlook Express 6. et behandelt alle basismogelijkheden van het toegang krijgen tot internet en het surfen en zoeken. Vervolgens worden het e-mailen, het gebruik maken van mailinglijsten, het chatten en het spelen van eenvoudige spelletjes via internet besproken. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan het beveiligen van de pc door middel van een firewall, een virusscanner, het regelmatig maken van een back-up, e.d. In een aantal bijlagen worden de schermen van Internet Explorer, Outlook Express, het bureaublad en de verbindingswizard verklaard. De duidelijke uitleg, de bijbehorende schermafbeeldingen in zwart-wit en de gekozen websites en spelletjes zijn allemaal specifiek voor de doelgroep. Het lijvige werk is in een wat groter letterype gedrukt. Met register. 31658871821.

Als U belangstelling heeft stuur dan een antwoord via deze site van deze advertentie.
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Tegen elk aannemelijk bod.
Prijs:€ 0,00
Datum:25-07-2021
Gezien:498
Naam:Bert Mulder
Telefoon:0658871821
Woonplaats:Amsterdam.
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:13-03-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact