Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Lipofilling Behandeling

Overweegt u een lipofilling behandeling? Lipofilling is het opvullen van een weefseltekort met uw lichaamseigen vet. Door veroudering van uw gezicht, kan op sommige plaatsen vet verdwijnen. Hierdoor krijgt u een ingevallen gezicht of diepe rimpels. Ook kan op uw lichaam een lokale deuk ontstaan in het onderhuidse weefsel, bijvoorbeeld door een vroeger letsel of eerdere operaties.

Bij lipofilling gebruiken we uw eigen vetweefsel om de vorm van uw gezicht te verbeteren en het volume terug te brengen.

Voor meer info: https://www.acuramedischcentrum.nl/lipofilling/



Website:
Lipofilling Behandeling
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:27-06-2021
Gezien:1261
Naam:MSc. E.J.J. van Wooning & M.E. van Pel
Telefoon:0495547848
Woonplaats:Weert
Provincie:Limburg
Actief vanaf:08-11-2019
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact