Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Te Koop Het Addo Stuur Boek Word voor Sen. T.e.a.b

Te Koop Het Addo Stuur Boek Word voor Senioren T.e.a.b..

Met dit boek kunt u de meest gebruikte functies van het bekende tekstverwerkingsprogramma Word 2002 of Word XP leren kennen. Daarbij wordt uitgegaan van praktische toepassingen in de privésfeer zoals het schrijven van brieven. Ook leert u hoe u tekst mooi kunt opmaken zodat u dit kunt toepassen in het maken van een leuk (verenigings-) blaadje, een uitnodiging of reisverslag. Allereerst leert u alle handigheidjes voor het schrijven, bewerken en corrigeren van tekst. Daarna komen allerlei vormen van tekstopmaak aan bod zoals cursieve letters en inspringende alinea's, maar ook hoe u een tabel maakt. U leest hoe u foto's, illustraties en teksteffecten kunt gebruiken. Veel aandacht wordt gegeven aan alle handige voorzieningen die Word 2002 of Word XP heeft voor het maken van brieven, zoals sjablonen en het adresboek. Tenslotte kunt u zich bekwamen in het typen met tien vingers met het typprogramma Typtrainer. Kortom, een compleet introductiepakket.

Recensie(s)

Handleiding voor het tekstverwerkingsprogramma 'Word 2002'. De handleiding is gemaakt volgens de 'visuel step' methode. Er is veel moeite gedaan om de oudere medemens met erg weinig ervaring snel wegwijs te maken met deze tekstverwerker. Het boek bevat een cd-rom, die informatie over dit boek geeft, alsmede oefenbestanden met diverse foto's en tekst en die ook een map maakt voor het opslaan van de oefeningen die er gemaakt gaan worden. Begonnen wordt met het instellen van Word 2002: hoe de werkbalken te configureren en daar te plaatsen waar deze voor het gebruik het beste is. Het belangrijkste zijn de spellingscontrole, het verbeteren van de tekst, het verschuiven en het kopieren, waarmee het maximale uit de tekstverwerker gehaald kan worden. Voor de senioren zal het geheel nog steeds moeilijk blijven, maar met dit boek in de hand kan men toch wat makkelijker zijn weg vinden. Met register. 31658871821.

Als U belangstelling heeft stuur dan een antwoord met een email over deze advertentie.
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Tegen elk aannemelijk bod.
Prijs:€ 0,00
Datum:26-05-2021
Gezien:393
Naam:Bert Mulder
Telefoon:0658871821
Woonplaats:Amsterdam.
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:13-03-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact