Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Multi-applicatie chirurgische laser 980nm / 1470nm

OMSCHRIJVING
M2 multifunctioneel medisch diodelaserplatform is uitgerust met een gepatenteerd besturingssysteem dat werkt op een golflengte van 1470 nm of 980 nm, die afzonderlijk kunnen worden geselecteerd of samen kunnen worden gemengd, gedefinieerd als een krachtig multifunctioneel behandelingsplatform, met slechts 7 kg in gewicht, dat kan worden ingesteld op maximaal 1470nm 20W en 980nm 40W. Het hogere vermogen betekent een breder scala aan chirurgische toepassingen.

Toepassingen:
KNO-microchirurgie
Laserenergie voor KNO-chirurgie kan worden gebruikt om zacht weefsel te verdampen, weg te nemen en te snijden, terwijl laterale thermische verwonding wordt veroorzaakt die bloedvaten kan coaguleren. Te gebruiken in combinatie met de micro-endoscoop, of ze nu stijf of flexibel zijn, alle opties zijn beschikbaar voor een veilige en effectieve energietoevoer.

Percutane decompressie van laserschijven (PLDD)
Een gepulseerde laser wordt gebruikt om een ​​deel van de nucleus pulposus van de uitstekende tussenwervelschijf te verdampen, waardoor druk en irritatie van de zenuwen worden verminderd of opgeheven, ontstekingen worden verlicht en de bloedsomloop wordt bereikt, waardoor therapeutische doelen worden bereikt.

Endoveneuze lasertherapie (EVLT)
EVLT maakt een minimaal invasieve behandeling van spataderen mogelijk door middel van een kleine punctie om een ​​snellere genezing en een beter resultaat te krijgen, zonder dat aderstrippen en operaties nodig zijn.
Toegewijde radiale vezel zorgt voor 360 circulaire emissie rechtstreeks in de vaatwand, terwijl M2 een stabiele 1470nm-bundel afgeeft die gemakkelijker wordt geabsorbeerd door doelweefsels, dus betrouwbaar en efficiënt.

Kenmerken:
1. 1470nm & 980nm & Dual-golflengtesysteem voor meerdere operaties
2. Internationale standaardlaser geschikt voor gangbare accessoires
3. Gepatenteerd intelligent hardwarecontrolesysteem
4. Gegarandeerd hoge stabiliteit tijdens het gebruik
5. Moderne en comfortabele gebruikersinterface

Website:
Pioon Medical Laser
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:06-12-2021
Gezien:950
Geupdate:1 keer
Naam:pioon laser
Telefoon:862781783687
Woonplaats:3rd Floor, Zhiye Building, Great Wall Innovative Science Park,Wuhan
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:03-02-2021
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact