Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Kosten liposuctie

Sport je en eet je gezond maar stoor je je toch aan dat ene randje vet? Je bent niet de enige! Wij helpen dagelijks cliënten met ‘probleemgebieden’ als buik, taille, heupen, benen en billen en een onderkin met liposuctie. Dit is immers de meest snelle en effectieve behandeling om storende vetophopingen definitief weg te halen.

Profiteer nu van onze eindejaarsactie: € 1000,- per locatie (all-in, dus geen verrassingen achteraf). De actie loopt nog tot en met december. Kom daarom snel langs voor een gratis intakegesprek en wie weet ga jij wel slank(er) het nieuwe jaar in!

Website:
Kosten liposuctie
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:20-11-2020
Gezien:1113
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:22-10-2016
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact