Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Stromer st5 kopen bij Juizz

Het is een beetje stoere straattaal, maar ‘hoe dik is deze?’
Waar wij zelf dachten dat Stromer met de ST3 redelijk aan de top van haar kunnen zat, overtreffen zij de verwachtingen zelfs voor ons met de ST5.
Dit is de Porsche Panamera Turbo S onder de Speed Pedelecs. Werkelijk alles is uit de kast gehaald, en nog een beetje meer.
De wielen zijn vergroot naar 27,5 inch en voorzien van Pirelli banden. Dat is ook wel nodig want de nieuw ontwikkelde SYNO Sport motor met 850 watt en een koppel van 48Nm is onovertroffen.
Keyless entry alleen voor auto’s? Not anymore… Een vingerafdruk is voldoende om deze Stromer van het slot te halen.

De communicatie met jouw smartphone is nog verder doorontwikkeld; jouw smartphone kan dienen als tweede scherm op de Stromer voor nog meer informatie.

Hoe exclusief deze fiets ook is, wij hebben hem staan!

JUIZZ is de eerste en grootste specialist in elektrische fietsen in Nederland. Bij ons is elke fiets in onze showrooms een demomodel. Alle fietsen kunnen en mogen uitgebreid geprobeerd worden. In onze winkels staan de beste specialisten klaar om u te adviseren en uw fiets te onderhouden. Een greep uit ons assortiment:

Website:
juizz.nl/p/stromer-st5-sport/
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Zie omschrijving.
Prijs:€ 0,00
Datum:18-11-2020
Gezien:872
Naam:Nick Hielckert
Telefoon:
Woonplaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:30-01-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact