Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Goedkoop Verhuisbedrijf in Breda

Verhuist u binnenkort naar Breda? Naar een van de mooie grachtenpanden of bovenwoningen in het bruisende centrum? Of heeft u gekozen voor de populaire nieuwbouwwijken buiten het centrum zoals Waterdonken?

Een mooi vooruitzicht, maar aan de to-do-lijst rondom uw verhuizing lijkt geen einde te komen. Klussen in uw nieuwe woning, instanties op de hoogte brengen van uw verhuizing, verhuisdozen inpakken.....

Maar wat als u een deel of zelfs uw hele verhuizing uitbesteedt aan een professioneel verhuisbedrijf werkzaam in Breda?

Zet tijdens de verhuizing een bakje koffie, lees de krant of geniet even van een dagje weg. Met StudentVerhuizers verhuist u namelijk al vanaf 170 euro. En dit doen wij binnen 1 dag.

Bij StudentVerhuizers werken we bij iedere verhuizing met één of enkele ervaren verhuisspecialisten. Ons verhuisteam vullen we aan met sterke en leergierige studenten die we zelf opleiden tot een professionele verhuizer.

Geen zin in rugblessures, veel tijdverlies en een hoop stress?

Vraag dan nu om een vrijblijvende offerte op maat. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte in uw mailbox.

Website:
www.studentverhuizers.nl/verhuisbedrijf-breda/
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:05-10-2020
Gezien:930
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:16-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2021 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact