Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Gegalvaniseerde weidehekken online bestellen

De weidehekken gegalvaniseerd van Hardeman zijn een begrip in het buitengebied. In de agrarische sector zijn de weiland hekken niet meer weg te denken. De stevige stalen veehekken worden gemaakt sinds 1970 in eigen fabriek. En na 50 jaar vertrouwen onze klanten nog steeds op de gegalvaniseerde hekken van Hardeman.

De weidehekken produceren wij in eigen fabriek van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Hierdoor kunnen wij niet alleen een hoge kwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle levering, binnen 2 werkdagen heeft u de stalen hekken bezorgd. Heeft u nog vragen over het gegalvaniseerde weidehek? Neem dan contact op.

Bekijk alvast ons assortiment door op onderstaande link te klikken.

Website:
Hardemanhekken.nl/weidehekken-gegalvaniseerd
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:26-05-2021
Gezien:1187
Geupdate:1 keer
Naam:Harm Hardeman
Telefoon:
Woonplaats:Veenendaal
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:11-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact