Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Buitensauna uit eigen werkplaats

Bent u op zoek naar de ene speciale sauna of infrarood cabine of een combinatie van beide die precies aan uw wensen voldoet?

Bij Saunabouw Wilton kunnen wij in elke ruimte een prachtige cabine realiseren. Of u nu een traditionele sauna/infrarood met een natuurlijke uitstraling zoekt, of juist een moderne Sauna/infrarood met glas en natuursteen.
Bij Saunabouw Wilton denken wij graag met u mee.

Geinteresseerd?
Dan maken we met u graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Laat u hier informeren door een van onze adviseurs, of wij komen bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Onze cabines worden van eerste klas materiaal gemaakt in onze eigen werkplaats. Naast de ruime keuze uit houtsoorten glas, steenstrips of fotowanden kunnen ze ook worden voorzien van bv een ultramodern LCD of touchscreen bediening.

Samen met u, onze jaren ervaring en de kwaliteit van onze materialen komen we tot een mooi eindresultaat.

Saunabouw Wilton maakt het leven een stuk relaxter!!

Postelweg 25
5531 MV Bladel
Tel: 0497-369657 / 06-53430602
info@sauna-nederland.nl

Website:
Saunabouw Wilton
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:06-12-2021
Gezien:1209
Geupdate:2 keer
Naam:Saunabouw Wilton
Telefoon:0497-369657
Woonplaats:Bladel
Provincie:Noord-Brabant
Actief vanaf:13-05-2020
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact