Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Op zoek naar tijdelijke woonruimte in Harderwijk (Gelderland) ?!
Op bungalowpark Het Verscholen Dorp heeft u de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (maanden) tegen aantrekkelijke prijzen te huren vanaf 1 oktober t/m 31 maart.
De accommodaties zijn geschikt voor max. 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden, zijn sfeervol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis WIFI internet, waardoor een tijdelijk verblijf in één van onze accommodaties prettig “vertoeven” is.
De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij onder andere de volgende omstandigheden:
• Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde woning
• Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
• Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie
• Een fijne, rustige plek tijdens een scheidingsperiode
U kunt als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp uw auto direct naast de accommodatie parkeren, tevens kunt u kosteloos gebruik maken van de all weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Wasserette en receptie met fietsverhuur zijn tegen vergoeding.
Raadpleeg onze site om een indruk van het park, de bungalows, chalets en de omgeving te krijgen en u zich ervan te overtuigen dat een tijdelijk verblijf op ons park een prima alternatief c.q. een passende oplossing is: www.verscholendorp.com
Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor een langer verblijf, neem dan contact met ons op via onze website of belt u ons op telefoonnummer: 0341-820227. Wij zullen dan vrijblijvend en in overleg met u de beste optie, accommodatie en periode aanbieden.
Graag tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!



Website:
het Verscholen Dorp Bungalowpark
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:09-05-2021
Gezien:2415
Geupdate:4 keer
Naam:Het Verscholen Dorp
Telefoon:
Woonplaats:Harderwijk
Provincie:Gelderland
Actief vanaf:27-11-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact