Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Schapenhekken kastanjehout kopen

Schapenhek kopen: Engels of Frans?
Wilt u een schapenhek kopen? Dan kunt u kiezen uit een Engels schapenhek of de Frans schapenhek. Wanneer u het liefst een zo strak mogelijk model wilt, kunt u het best voor een Frans schapenhek kiezen. De latten van dit type hekwerk zijn meer recht en strakker afgewerkt dan de Engelse versie. Ook is een Frans schapenhek duidelijker afgepunt bovenop en zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling? Een Engels schapenhek is onregelmatiger en ruwer afgewerkt. Een Engels schapenhek past daarom perfect bij een natuurlijke tuin.


Hardeman Hekken levert schapenhekken in verschillende hoogtes. Ook bieden we hekken met verschillende latafstanden. De rollen waarin het hekwerk verkrijgbaar is, zijn 5 of 10 meter lang. Voor het behoud van de natuurlijke uitstraling van het schapenhek kastanjehout, monteert u de schapenhekken met kastanjehouten palen.

Website:
Schapenhek kopen
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:19-06-2020
Gezien:1782
Geupdate:2 keer
Naam:Harm Hardeman
Telefoon:
Woonplaats:Veenendaal
Provincie:Utrecht
Actief vanaf:11-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2020 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact