Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

FM Parfum Hanneke www.parfum-hanneke.nl

Kort samengevat wat houdt de functie in als FM distributeur!
-Wat gaat u doen?- U gaat Online producten verkopen, via een officiƫle kant en klare webshop, waarvan de winst (30%) direct voor uzelf is.
-Inkoop?- Nee! U hoeft het zelf niet in te kopen, de klant betaald en daarna besteld u. U besteld de producten met uw eigen account tegen de inkoopprijs, het verschil (30%) is direct voor u.
- Dmv de link die u van ons ontvangt na uw aanmelding kunnen klanten meteen online shoppen op uw account van FM. Deze link mag u met iedereen delen.
-Waar?- U verkoopt de producten via u eigen sociale media o.a facebook/instagram/home party's en natuurlijk marktplaats.
waar kunnen aanmelden op pagina 4 van de shop u typt fm parfum hanneke en u komt uit op onze shop!

www.parfum-hanneke.nl

Website:
FM Parfum Hanneke
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 18,00
Datum:12-09-2022
Gezien:11
Naam:1
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact