Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

wordt vip klant bij fm www.parfum-hanneke.nl

U typt FM Parfum Hanneke in op de startpagina en u komt uit op onze shop.
GRATIS aanmelden als kortingsklant tot 30% korting!
Heeft u de producten van de FM Group NEDERLAND al gebruikt?
Dan heeft u zeker gemerkt dat de kwaliteit van onze producten beslist niet onder doet voor de kwaliteit die u aantreft bij soortgelijke producten in de (veel duurdere) winkelketens. Er is maar één groot verschil: de prijs.
Maar stel nu eens dat u ook nog eens tot 30% extra korting kunt shoppen op de FM Webshop GROUP NEDERLAND.
Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een inschrijving als lid van de FM Group. Deze inschrijving kost u helemaal NIETS!
Makkelijk online aanmelden vul uw gegevens in.
Vul dan bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in : 197614293 dan bent u al Vip member klant bij FM GROUP Nederland. U kunt dan zelf met korting gaan shoppen op de FM shop GROUP NEDERLAND.
Geen kleine lettertjes of maandelijkse/jaarlijkse kosten.
De eerste 10 dagen na u inschrijving krijgt u op veel producten nog eens 20% extra korting op de inkoopprijs, dat is dus bijna 50% korting op de catalogusprijzen!
Nadat u geregistreerd bent als Vip member klant, zult u vervolgens uw log-in en wachtwoord ontvangen op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Uw persoonlijke log-in en wachtwoord zijn vereist om bestellingen te kunnen plaatsen in de FM GROUP Nederland Shop. Zo krijgt u toegang tot onze partnerszone FM GROUP NEDERLAND.
Benader na uw aanmelding als FM Vip member klant ons meteen even per mail info@parfum-hanneke.nl zodat wij u verder op weg kunnen helpen met uw eerste bestelling op hun shop bijvoorbeeld.
Verzendkosten zijn €6,95, €4,95 of gratis (ligt aan het bestelbedrag).
Veilig betalen met iDeal & snelle levertijd door FM World Nederland.
De producten besteld u dan altijd zelf bij de FM GROUP NEDERLAND.

Website:
FM Parfum Hanneke
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 16,80
Datum:26-03-2022
Gezien:895
Naam:1
Telefoon:
Woonplaats:ENSCHEDE
Provincie:Overijssel
Actief vanaf:10-02-2022
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact