Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeder

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Xp voor Moeders T.e.a.b.

Opbouw van het boek

Het boek bestaat uit hoofdstukken die u ieder afzonderlijk in een half uur kunt doorwerken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met praktische computertips en tips speciaal voor moeders.

Inhoud

De computer is in veel gezinnen een vanzelfsprekend onderdeel van de inventaris geworden. Dit boek is speciaal geschreven voor moeders die de gezinscomputer moeten onderhouden en de PC voor hen zelf en voor de kinderen optimaal willen inrichten.

E-mail en MSN Messenger worden in veel gezinnen al dagelijks gebruikt om te communiceren met vrienden en familie. Daarnaast worden deze programma's gebruikt voor het uitwisselen van foto's, filmpjes en documenten. Internet is inmiddels een veel geraadpleegde bron van informatie en ook het online winkelen en het boeken van vakanties wordt steeds populairder. In dit boek leest u hoe u en uw gezinsleden op een leuke, maar ook veilige manier van deze mogelijkheden gebruik kunnen maken.Ook andere veel gebruikte mogelijkheden van Windows XP worden uitgelegd zoals het branden van cd's en eenvoudige fotobewerking en afdrukken van foto's. U leest hoe u programma's installeert en de-installeert. Daarnaast leest u hoe u uw computer kunt beveiligen en wachtwoorden kunt instellen zodat u uw kinderen zonder angst voor schade op de computer kunt laten werken. Ook het oplossen van problemen met uw computer komt aan de orde.In dit boek worden de volgende onderwerpen behandeld:- doe meer met e-mail- e-mailaccounts en adresboek- veilig internetten- gericht zoeken van informatie- chatten met MSN Messenger- foto's bewerken en afdrukken- cd's branden- uw computer beheren en onderhouden- wachtwoorden en gebruikersaccounts instellen- installeren en de-installeren van programma's- uw systeem herstellen bij problemen- back-ups maken van belangrijke gegevensRecensie(s)De bedoeling van dit boek over Windows XP is om moeders te leren de gezins-pc zo in te richten dat de hele familie hem kan gebruiken. Moeders moeten hier dan wel mee beginnen als de kinderen heel klein zijn, want anders zal zij weinig meer uit te leggen hebben. De eigenlijke bedoeling zal waarschijnlijk zijn om moeder ook wat over de pc te leren. De uitleg is gericht op beginners die nog nooit iets met een pc gedaan hebben. Moeders die het boek stap voor stap doorwerken, zullen er wel wijzer op worden. Maar deze methode is voor mensen die nu nog met de pc beginnen, erg saai. Alles is menugestuurd en wordt stap voor stap beschreven. Het boek is daarom meer geschikt in cursusverband. Op de bijgevoegde cd-rom startersgidsen voor beginners, enkele programma's als Typtrainer en Muistrainer, oefenbestanden en web-art. Met register.

31658871821

Als U belangstelling heeft stuur dan een antwoord met een email over deze advertentie.
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Tegen elk aannemelijk bod.
Prijs:€ 0,00
Datum:15-06-2021
Gezien:680
Naam:Bert Mulder
Telefoon:0658871821
Woonplaats:Amsterdam.
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:13-03-2021
Hoogste bod:Nog geen bod© 2022 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact