Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Crypto Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Rimadesio schuifdeuren en inloopkasten



Bij Van der Donk interieur vindt u een grote collectie Rimadesio schuifdeuren en andere producten van het merk. Omdat Van der Donk interieur officieel dealer is van dit mooie Italiaanse merk sinds oktober 2019. U vindt bij Van der Donk interieur in Gorinchem de grootste showroom voor Rimadesio meubelen in de Benelux.

Schuifdeuren als Sail en Velaria zijn misschien wel het meest bekende product dat door de Italianen wordt vervaardigd. De technische perfectie van deze deuren is ongeevenaard in de hele markt. Door de mix van materialen met glas, hout of metaal hebben de deuren een eigen karakter dat in veel interieurs is toe te passen. De Velaria deuren bieden zelfs de bijzondere mogelijkheid om een metalen net tussen de glasplaten van een deur te plaatsen voor een speciaal effect. Dit soort technisch vernuft maakt Rimadesio tot het verfijnde merk dat het is.

Een andere specialiteit van dit merk, is de prachtige inloopkasten die vrijwel op maat kunnen worden gemaakt. De Dress Bold is de standaard in high end maatwerkkasten. Met exclusief materiaal gebruik en een breed scala aan keuzemogelijkheden ontwerpen onze designers met liefde de inloopkast van uw dromen.

Website:
Rimadesio | Designmeubels.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:17-10-2023
Gezien:734
Naam:Koen van der Donk
Telefoon:
Woonplaats:Gorinchem
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:31-05-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2024 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact