Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Vloeren en tegels

www.bedrijfsvloermaster.nl

Over ons
Wij bieden diensten door heel Nederland!
Voor ons is het niet alleen werk, maar vooral een passie!
Heb je een vloer nodig? Neem contact met ons op

VLOERCOATING
Coatingvloer zijn een uitstekende idee voor een praktische, duurzame en esthetische toplaag van de vloer. Ze dienen vooral ter bescherming tegen de vernietiging van de ondergrond waarop ze worden aangebracht.
EPOXY GIETVLOEREN
Epoxyvloeren worden gemaakt met behulp van epoxyhars. Dankzij het gebruik van epoxy hebben ze niet-ontvlambare en onoplosbare eigenschappen. Ze zijn harder dan polyurethaan vloeren.
PU GIETVLOEREN
Polyurethanen worden gevormd als resultaat van de reactie van een polyhydrische alcohol met een isocyanaat of isocyanaatpolymeer in de aanwezigheid van katalysatoren en verschillende andere additieven.
MARMERTAPIJT
Voor prestige van een bepaald commercieel onroerend goed, zoals een winkelcentrum, een recreatiecentrum, een hotel, staan niet alleen hoogwaardige diensten, een mooi assortiment, maar ook het uiterlijk van de plek zelf.
STENTAPIJT
Het is een soort decoratieve vloerbedekking bestaande uit korrels, bijvoorbeeld van natuurlijke kwartssteen, die met elkaar door epoxy- en polyurethaanharsen zijn verbondenWaar werken we?
winkelcentrum,
een recreatiecentrum,
een hotel
in huizen
in tuinen op paden of opritten
op balkons en terrassen
op de trap
in recreatieve centra, bijv. bij zwembaden
in kantoorruimten
bij autodealers
in winkels
in garages
in ateliers
in werkplaatsen
in magazijnen


Naam: RenVlo-Flex&MAR-MUR VloerMaster
tel: +31 633 617 309
e-mail: kantoor@bedrijfsvloermaster.nl
website: www.bedrijfsvloermaster.nl


Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:06-03-2019
Gezien:565
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:03-03-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact