Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Verhuisservice Den Haag van Studentverhuizers.nl

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Den Haag dat niet alleen kwaliteit biedt, maar ook betaalbaar is? Zoek niet verder StudentVerhuizers is het verhuisbedrijf van Den Haag.

Door ervaren verhuizers te combineren met studenten verhuizers kunnen wij voor een lagere prijs dezelfde kwaliteit leveren.

Verhuizen binnen of vanuit Den Haag is nog voordeliger. De uren vanaf binnenkomst op de eerste locatie tot vertrek op de laatste locatie worden berekend.

Naast een standplaats in Den Haag hebben wij ook standplaatsen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Voor deze steden geldt hetzelfde.

Klik op onderstaande link voor meer info over onze overige diensten, of om een offerte aan te vragen.

Website:
Verhuisbedrijf in Den Haag
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:04-02-2019
Gezien:910
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:16-07-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact