Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Stromer e-bike kopen bij Juizz.nl

De Stromer zit zo vol innovatie dat wij bijna niet weten waar we moeten beginnen. Misschien wel bij het feit dat al deze technologie zo mooi ge´ntegreerd is, dat het bijna niet te zien is.

Het touchscreen bedieningspaneel in de bovenbuis doet meer dan ondersteuning bedienen, je zet de fiets daar ook op slot. Wanneer je de Stromer OMNI app op je smartphone installeert kan dat zelfs op afstand. Daarnaast weet je altijd waar je fiets is, hoe is het met de accu, hoeveel kilometers heb je gereden en natuurlijk diefstalbescherming.

Voordelen om een fiets bij Juizz te kopen:

Eenvoudig je fiets bestellen in onze online store.
Binnen 72 uur staat jouw fiets in de gekozen JUIZZ store.
Na uitleg door onze specialist rij je weg met een smile.

Klik op onderstaande link voor meer info over de Stromer E-Bike.

Website:
Stromer e-bike
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 4.960,00
Datum:31-01-2019
Gezien:1106
Naam:Nick Hielckert
Telefoon:
Woonplaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:30-01-2019
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact