Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Spectral onzichtbare integratie geluidssyteem

Wanneer u op zoek bent naar een eyecatcher in de vorm van een tv-meubel. Wanneer u op zoek bent naar een chique uitstraling en echte Duitse kwaliteit. Dan bent u op zoek naar Spectral. Bij van der Donk interieur bent u van harte welkom voor deskundig advies in de officiŽle Concept Store Nederland.

Al bijna 25 jaar werkt Spectral aan de verbinding tussen mooi wonen en innovatieve oplossingen voor het onzichtbaar integreren van soundsystemen en kabels. Wat ooit begon als een mooi idee is uitgegroeid tot een geweldig succes.

Smart tvís hebben een grote verandering doorgemaakt. De televisies worden qua design steeds mooier en dunner maar geluid verliest hierdoor wel zijn kwaliteit. Met een steeds groter wordend eisenpakket is een soundsysteem tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Maar als u liever geniet van onzichtbaar geluid dan heeft Spectral hier de oplossing voor.Website:
Spectral designmeubel collectie
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Op aanvraag.
Prijs:€ 0,00
Datum:30-11-2018
Gezien:1659
Naam:Koen van der Donk
Telefoon:
Woonplaats:Gorinchem
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:31-05-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact