Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Boxspring bedden

Boxsprings van Hästens, Birkenstock, Auping, Tempur
Een boxspring is een bedbodem die ook wel 'box' genoemd wordt. Deze bedbodem is voorzien van een binnenvering met daar bovenop een binnenveringsmatras en optioneel een topmatras. Een boxspring kenmerkt zich door de hoge mate van comfort en ondersteuning, zoals u dat in een hotel gewend bent. Wat het beste model voor u is hangt af van uw persoonlijke wensen én lichaamseigenschappen.

Boxsprings zijn over het algemeen met stof en/of leder afgewerkt, terwijl ledikanten daarentegen ook van hout of metaal kunnen zijn.

Website:
Ruwette.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Niet van toepassing.
Prijs:€ 0,00
Datum:10-10-2018
Gezien:163
Naam:Mick
Telefoon:
Woonplaats:Leiden
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:13-09-2018
Hoogste bod:Nog geen bod



© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact