Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Victoriaanse gouden trouwringen aan lage prijzen

Antieke trouwringen in goud, platina en zilver voor ieders wat wils.
Een uitzonderlijke diamanten trouwring afhalen te Antwerpen of naar u toe verzonden.
Adin is expert goudhandelaar en wordt door veel juweliers aanbevolen als betrouwbaar adres waar u uw trouwringen maar ook oude gouden juwelen en oude gouden sieraden kunt kopen.
Wilt u meer informatie over onze diensten, juwelen, aankoop of verkoop stuur een mailtje naar info@adin.be of bel ons op het Nr. 03 2136500 of vanuit Ned. 00323 2136500.
Wij behandelen onze klanten eerlijk, fatsoenlijk en met respect. Bij Adin zijn we op zoek naar duurzame relaties. Wij realiseren ons dat de tevredenheid van ons cliŽnteel de sleutel van ons succes is. En dat dit werkt blijkt niet enkel uit het feit dat ons cliŽnteel terug blijft komen maar ook dat zij ons aan hun familie en vrienden aanbevelen. Sterker nog: menig juwelier in BelgiŽ zal u Adin aanbevelen als het adres om oude antieke sieraden en juwelen te kopen. Onze directeur Dhr. Elkan Wijnberg is Lid van de Belgische Kamer van Deskundigen, Gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechtelijke Opdrachten. Verder denken wij dat de kwaliteit van onze website een indruk geeft over onze toewijding aan het vak van antiquair-juwelier.
Voor meer informatie kunnen wij u altijd bijstaan via de telefoon per e-mail, of kom eens langs in onze winkel.
Meer informatie over onze winkel, juwelen en diensten kijk eens op www.adin.be
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:15-09-2018
Gezien:172
Naam:Adin
Telefoon:0032 03 213 65
Woonplaats:BelgiŽ
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:02-07-2010
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact