Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Bedankt bloemen bestellen bij DeRoos bloemist

Iemand op een leuke manier verrassen en bedanken? Zeg bedankt met een boeket prachtige bloemen! Kies een mooi kleurrijk boeket en spreek uw bedankje uit met een persoonlijk kaartje. Een complimentje of bedankje is altijd welkom. Wij helpen u graag om gemakkelijk een bedankje te versturen en een lach op het gezicht te toveren. Wilt u nog wat extra's geven? Bestel gemakkelijk een heerlijke fles wijn of een leuk cadeau mee bij uw boeket bloemen.

Wij bezorgen dezelfde dag nog uw bedankje in Amsterdam als u voor 13:00 uur bestelt. Bestellingen die na 13:00 uur binnenkomen, bezorgen wij de volgende dag.

Klik op onderstaande link om direct ons aanbod te bekijken.

Website:
Bedankt bloemen bestellen
Advertentie:Aangeboden
Levering:Verzenden
Voorwaarde:Zie omschrijving.
Prijs:€ 0,00
Datum:08-05-2018
Gezien:774
Naam:Bart Wilting
Telefoon:
Woonplaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland
Actief vanaf:30-03-2018
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact