Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Theoriecursus auto - Theorieloket

Theoriecursus in 1 dag
Bij Theorieloket heb je de mogelijkheid om jouw Auto-Theorie cursus in 1 dag af te ronden. Aan de hand van deze auto theoriecursus in 1 dag ga je met goed vertrouwen je examen in. Deze 1-daagse cursus kost je slechts 49,- exclusief 31,25 reserveringskosten van het CBR examen.

Hierin krijg je:
100% slagingskans !
Inclusief lunch + drankjes
Professionele begeleiding
Vervoer naar het cbr
en alles wordt geregeld !

Waarom theorie in 1 dag
Wanneer je wil afrijden, dien je eerst je theorie-examen succesvol te hebben behaald. Om jouw slagingskansen voor dit examen te vergroten hebben wij een 1-daagse theoriecursus ontwikkeld. Deze theoriecursus is niet gebaseerd op het stampen van de lesstof, maar op slimme ezelsbruggetjes. Deze ezelsbruggetjes worden je geleerd door veel met de vragen te oefenen. Deze unieke manier van lesgeven zorgt ervoor dat je de theorie op een leuke en makkelijke manier leert kennen, wat resulteert in het behalen van je CBR theorie-examen.

Website:
www.theorieloket.nl
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:05-10-2017
Gezien:810
Naam:
Telefoon:
Woonplaats:
Provincie:
Actief vanaf:05-10-2017
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact