Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Belgische cocktail ring van goud met diamant en ro

Een prachtige retro cocktail ring van goud met diamanten en robijn

Adin beschikt over een uitgebreide collectie ringen in alle antieke, vintage en retro stijlen. Waaronder uit de 18de Eeuw, de Art Deco, de Art Nouveau, de Victoriaanse, de Belle epoque of Edwardiaanse periode.

Adin is expert in de verkoop en van handel van diamanten en edelstenen en wordt door veel juweliers aanbevolen als betrouwbaar adres waar u uw antieke trouw- en verlovingsringen kunt kopen.

Heeft u vragen over deze ring stuur dan een mail naar info@adin.be of bel ons op 00 32 3 213 65 00. U kunt ons ook bezoeken in onze winkel in Antwerpen, Vestingstraat 16, 2018, het liefst per afspraak om wachten te voorkomen.

Bij Adin vindt u een gespecialiseerd aanbod met iets voor ieders budget.

Onze collectie vernieuwt zich steeds. Hou dus zeker onze website in de gaten! www.adin.be

Website:
Antique jewelery
Advertentie:Aangeboden
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 0,00
Datum:23-01-2018
Gezien:377
Geupdate:1 keer
Naam:Adin
Telefoon:0032 03 213 65
Woonplaats:BelgiŽ
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:02-07-2010
Hoogste bod:Nog geen bod© 2018 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact