Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Inkoop barnsteen kralenBenieuwd naar wat de barnstenen juwelen, die al jaren in de la liggen, eigenlijk waard zijn?

Barnstenen kralen kunnen meer opbrengen dan u denkt.

Adin is een gekende antiek juwelier en edelstenenhandelaar, op dit moment zijn we opzoek naar barnsteen. Het kan gaan over ruwe stukken, kralen uit colliers, kettingen en armbanden, beschadigingen zijn niet erg! wij bekijken ze en geven u altijd een eerlijke prijs.

Wanneer u ons een aantal fotoís bezorgt op info@adin.be bezorgen wij u een eerlijke prijs. Bekijk ook eens onze website www.adin.be of kom eens langs in onze winkel, Vestingstraat 16, Antwerpen, wij kunnen direct in cash betalen!

Wij behandelen iedereen eerlijk, fatsoenlijk en met respect. Bij Adin zijn we op zoek naar duurzame relaties en niet naar slachtoffers. Wij realiseren ons dat de tevredenheid van ons cliŽnteel de sleutel van ons succes is. En dat dit werkt blijkt niet enkel uit het feit dat ons cliŽnteel terug blijft komen maar ook dat zij ons aan hun familie en vrienden aanbevelen. Sterker nog: menig juwelier in BelgiŽ zal u Adin aanbevelen als het adres om uw oude antieke sieraden en juwelen te verkopen. Onze directeur Dhr. Elkan Wijnberg is Lid van de Belgische Kamer van Deskundigen, Gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechtelijke Opdrachten. Verder denken wij dat de kwaliteit van onze website een indruk geeft over onze toewijding aan het vak van antiquair-juwelier.

U bent altijd welkom met al uw vragen over antieke en vintage sieraden. Of u nu wilt verkopen, kopen of laten schatten.

E-mail: info@adin.be

Telefoon: BE 03 213 6500 NL 003232136500

Site: www.adin.be

Website:
Adin - Antique, vintage and estate style fine juwelry
Advertentie:Gezocht
Levering:Nader over een te komen
Voorwaarde:N.o.t.k.
Prijs:€ 0,00
Datum:06-09-2018
Gezien:536
Geupdate:2 keer
Naam:Adin
Telefoon:0032 03 213 65
Woonplaats:BelgiŽ
Provincie:Buitenland
Actief vanaf:02-07-2010
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact