Antiek en Kunst Audio, TV en Video Auto's en Autoonderdelen Boeken Brommers en Scooters Cadeaus Caravans en Kamperen Cd's, Dvd's en Blu-rays Computers en Software Contact en Berichten Diensten en Vakmensen Dieren en Toebehoren Doe het zelf en Verbouw Fietsen Foto en Film Hobby en Vrije tijd Huis en Inrichting Huizen en Kamers Kinderen Kleding en Tassen Motoren Muziek en Instrumenten Sieraden Sport en Fitness Telecom en GSM Tickets en Kaartjes Tuin en Taras Vakantie Verzamelen Watersport en Boten Witgoed en Apparatuur Zakelijk
<< terug

Fenix BT20 Fietslamp 750 lumen

Fietslamp met 'Dual Distance Beam System'. Hierdoor ontstaat een bredere bundel op korte afstand en een smallere bundel op langere afstand met als gevolg een optimaal beeld voor iedere fietser. De neutraal witte kleur van de gebruikte LED zorgt voor een goede kleurweergave. De maximum lichtopbrengst is 750 ANSI lumen.

De lamp wordt snel en eenvoudig met een rubber ring bevestigd aan een fietsstuur. Na montage kan de lamp alle kanten op gedraaid worden. Eventueel kan de BT20 ook op een helm gemonteerd worden.

De lamp wordt gevoed vanuit een externe batterijhouder met 2 18650 accu's of 4 CR123A batterijen. Eventueel kan gekozen worden voor een als accessoire verkrijgbare batterijhouder met ruimte voor 4 AA penlite batterijen. Op de lamp geeft een groen/rood lampje een indicatie over de staat van de batterijen.
Advertentie:Aangeboden
Levering:Ophalen of verzenden
Voorwaarde:Onderstaande prijs
Prijs:€ 45,00
Datum:03-08-2018
Gezien:6782
Geupdate:4 keer
Naam:Johan Roos
Telefoon:06 441 446 08
Woonplaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland
Actief vanaf:17-10-2010
Hoogste bod:Nog geen bod© 2019 SnuffelBeurs | Onderdeel van Alles over Scheveningen | Contact